Kurser i kunstterapi, kreativitet og naturlig selvheling, skabt til sensitive mennesker, der vil skabe et liv, de føler sig hjemme i.

"Det er livsforandrende."


Kreativitet, selvheling, kunstterapi

Hjertelig velkommen til online-skolen.


Jeg hedder Karin von Daler og er psykolog, kunstterapeut, psykoterapeut, forfatter og billedkunstner. Jeg har mere end 27 års erfaring i at hjælpe andre med at finde deres kreativitet og vej til selvheling.

Jeg har udviklet metoden Creative Mindfulness, som hjælper mennesker, der kæmper med et ustabilt følelsesliv, og har bidraget med metoden i flere internationale lærebøger om kunstterapi.

Jeg har uddannet mig i Danmark og udlandet, og har årtiers akademiske og praktiske studier i en bred vifte af humanistiske fag bag mig.

Jeg har altid haft en særlig interesse for naturlig, holistisk heling og kreativitet. Jeg arbejder for at bygge bro mellem urgamle, naturbaserede metoder og moderne viden om det komplekse menneskelige nervesystem.

Jeg har danset og sunget så længe jeg kan huske, og spiller keltisk og nordisk folkemusik på min harpe.

Når jeg ikke laver kurser til min skole her, eller underviser rundt omkring i verden, er jeg i privat praksis med terapi, supervision og undervisning i København.

Du kan se mere om, hvad jeg kan tilbyde dig på:

www.karinvondaler.com