Hvad får du ud af kurset?


Du har sikkert været på mange fede kurser i kreativitet, kunst, terapi og spiritualitet.


Du kommer glad og fornyet hjem, med kontakt til din vilde og kreative kraft, og er ligeså fyldt op som din notesbog eller mappe med billeder.


Men så snart hverdagen begynder igen glemmer du, hvad der er allervigtigst for dig - din naturlige kreativitet og den selvomsorg, den giver dig.


De gode intentioner ryger ud til fordel for daglige pligter og vaner. Øv.


Andre gange kommer du godt i gang med din kreativitet og laver en masse, men dommeren i dig går pludselig amok, og synes alt det du laver, er dårligt.


Så du begynder at knokle på og presse dig selv til at producere...hvis bare du ikke lige var for træt, for udbrændt. Hvad blev der af inspirationen og selvomsorgen?


Kurset her er lavet til dig. Det holder dig i hånden, og inviterer dig hver dag at skabe og hele dig selv på en kærlig måde. Du tager det i dit tempo og er på din vej, på en målrettet, overskuelig og afslappet måde.


Forestil dig, at din vilde og naturlige kreativitet og den gode selvomsorg naturligt bliver en del af din hverdag. Hvad ville det betyde for dig?


HEL-nøglerne giver dig 24 små inspirerende kapitler, eller nøgler, med et smukt billede, en fortælling og en eller flere kreative og helende øvelser, du let kan lave på cirka 20 minutter eller mindre.


Du kan følge kurset i dit eget tempo, og du kan beholde det, så længe kurset findes. Du kan bruge det som et sæt tarot- eller englekort, du trækker fra dagligt, så du husker, hvad der vækker din kreativitet og giver dig heling - selv når du har travlt.


Du møder også, hvis du vil, en gruppe ligesindede kreative selvhelere, du kan følges med. Vi mødes online på en måde, der er varm og støttende, og hjælper dig med at integrere kurset.


Du får datoerne, når du er tilmeldt og er kommet i gang med kurset. Hvis de ikke passer, kan du altid komme med på et senere videomøde.


Nøglerne udkommer som fysiske kort, HEL-kortene, sidst i 2020, og her får du tidlig adgang og stor rabat.

Passer kurset til dig?


Hvis kreativitet er noget af det allervigtigste for dig, men du har tendens til at skubbe den til side, fordi du bliver usikker på, om du er god nok, eller fordi du skal tage dig af andre, er kurset et godt bud til dig.


Hvis du har prøvet alt og er lidt træt af at forsøge at hele dig selv og løse dine problemer, ved at løbe fra terapeut til terapeut, fra healer til healer og fra kursus til kursus, er du kommet til det rette sted. Her kan du i stedet opdage, hvad daglig selvheling og kreativitet, på dine egne præmisser kan gøre for dig.


Hvis du har en fornemmelse af, at nøglen til din egen heling er i dig selv, men ikke har turdet handle på det, har du muligheden her.


Hvis du føler dig udtørret, flad og fastlåst, vil jeg gerne holde dig i hånden og dagligt minde dig om den visdom, ur-kraft og stærke selvhelende kreativitet, du allerede har i dig!


Hel-nøglerne er en inspirerende invitation til at finde dine dybeste sandheder, din selvhelende kraft og din kreativitet, så du kan finde din egen vej hjem.


Jeg har skabt dem gennem 7 års intensivt arbejde, og bygget dem på al min erfaring fra 30 års uddannelse og studier. Og alt det, jeg har lært ved at hele mig selv fra autoimmun sygdom, udmattelse, angst og depression, og skabe et kreativt liv.

Hvad får du - helt konkret?


 • Visdom fra nye og ældgamle metoder til at hele dig selv gennem din egen naturlige kreativitet.


 • Vejledning og øvelser til at få kontakt til din egen indre visdom, din egen indre healer.


 • Støtte og inspiration til at finde din selvhelende kraft gennem smukke billeder, fortællinger, naturritualer, kreative og skabende øvelser og visdom fra hele verden.


 • Indsigter fra kunstterapi, shamanisme og moderne videnskab om det menneskelige nervesystem.


 • Mulighed for to gruppeudviklingsmøder på 2,5 time med mig, hvor vi samles - hele gruppen af kreative selvhelere - online og laver ritualer, støtter hinanden og integrerer det, vi har lært.


 • En dejlig lydmeditation, der nærer din kreativitet.


 • Bonusritualer og interview mm.


Alt sammen skræddersyede forslag til, hvordan du i ro og trin for trin. kan finde din egen vej til din kreativitet og heling.

Hvor lang tid tager det?


Der er 24 kapitler og bonusmaterialer, jeg sender til dig i portioner. Det tager cirka 20 minutter per gang, og du gør det de dage, du har tid.


Du kan tage kurset helt i dit eget tempo, så du behøver ikke lave noget hver dag men du får det her for hvert kapitel:


 • Et smukt billede, skabt til din inspiration


 • Et eller flere visdomsord fra mange forskellige kulturer, udvalgt til at inspirere dig til at finde din kreative vej til selvheling.


 • En kort fortælling om en kvindes skridt på vejen til at finde sin skabende og selvhelende kraft. Det er lidt som at følge et moderne eventyr, dag for dag.


 • En kreativ øvelse eller ritual, til at vække dine sanser, give dig indsigt og nydelse, og en ny oplevelse af dig selv og dine kræfter.


Du kan vælge at bruge mindre, eller du kan bruge mere, men det er ikke nødvendigt.

Hvad får du så ikke ud af kurset?


Du får ikke terapi eller behandling. Kurset er ressourceorienteret og lavet til at inspirere og løfte dig. Det er ikke en erstatning for personlig terapi eller nødvendig medicinsk behandling - og prøver heller ikke på at være det.


Du får heller ikke svar på dine helt individuelle spørgsmål om, hvilke specifikke skridt, du bør tage i dit liv.


Du får derimod en rigdom af inspiration og ideer til at kontakte din egen visdom for at finde svar i dig selv.

Du er allerede alt for meget foran skærmen og vil hellere ud i haven/skoven...


Jeg har det selv på samme måde!


Lad mig sige det sådan her: Hvis du kan komme ud i naturen, og også holde gang i din kreativitet og selvomsorg uden støtte og struktur udefra, synes jeg bare det er flot, og du har nok ikke brug for kurset. Jeg vil gerne på kursus hos dig! ;)


Hvis du alligvel gerne vil med, kræver kurset så lidt tid foran skærmen, at du kan komme væk fra skærmen og ind i kreativiteten/ud i naturen langt hurtigere, end du kan, når du tjekker nyheder eller sidder fast på sociale medier. Og når du først har gang i kreativiteten, vil skærmen virke mindre interessant.


Endelig har jeg lavet hele online skolen smuk og enkel, nem at finde rundt i og uden digital larm, så jeg tror, du let vil kunne være med - og nyde det.

Hvad hvis du nu ikke får brugt kurset?


Jeg har ikke oplevet endnu, at folk ikke har brugt kurset. HEL-nøglerne giver dig en chance for at få noget kærlig og støttende struktur, du kan læne dig op ad. Så jeg tror bestemt, du vil få det brugt.


Og hvis du så i en periode falder bagud og bare ikke har tid, er det ikke noget problem - du kan altid gå tilbage til kurset, når du har tid - jeg skynder ikke på dig.


Er du ikke rigtig tilfreds med kurset - så får du alle dine penge igen, hvis du har engageret dig, lavet opgaverne i kurset - og skriver til mig inden 30 dage efter dit køb.


Velkommen - jeg glæder mig sådan til at du skal opleve, hvad du kan med din kreativitet!


Nu vil jeg vise dig mere konkret, hvad du får på kurset.


Og du kan vælge din pakke og få kurset i dag.

Kursusindhold

  Første del: Velkomst og introduktion.
Available in days
days after you enroll
  Anden del: JORD - kreativ selvheling gennem jordelementet.
Available in days
days after you enroll
  Tredie del: VAND - kreativ selvheling gennem vandelementet.
Available in days
days after you enroll
  Fjerde del: LUFT - kreativ selvheling gennem luftelementet.
Available in days
days after you enroll
  Femte del: ILD - selvheling gennem ildelementet.
Available in days
days after you enroll
  Sjette del: Integration og daglig praksis.
Available in days
days after you enroll
  Bonusmaterialer!
Available in days
days after you enroll
karin von daler

Velkommen til HEL-nøglerne! Jeg er forfatter til dem og din underviser:


Jeg hedder Karin von Daler og er psykolog, kunstterapeut, psykoterapeut, forfatter og billedkunstner. Jeg har 30 års erfaring i at hjælpe andre med at finde deres egen kreativitet og vej til heling.

Jeg har udviklet metoden Creative Mindfulness, som hjælper folk med et ustabilt og krævende følelsesliv til at finde balance og et kreativt liv, og har bidraget til flere akademiske bøger om kunstterapi.

Jeg har studeret over hele verden det meste af mit liv og har en særlig interesse for naturlig heling, kreativitet og for at bygge bro mellem urgamle naturbaserede metoder og moderne viden om det menneskelige nervesystem.

Jeg synger og spiller keltisk og nordisk folkemusik på min harpe.

Ellers har jeg en succesfuld privat praksis med terapi og supervision på 19. år, hvor jeg fokuserer på at hjælpe sensitive kreative mennesker med at finde deres vej og skabe et liv, de føler sig hjemme i.

Min klinik er på Frederiksberg og jeg arbejder også online med klienter fra hele verden.

Vælg betaling og få kurset nu

1.599 kr.

HEL-nøglerne - hele kurset uden gruppemøder

Book i dag. Hele kurset uden gruppemøder

 • 24 visdomsord og tanker fra hele verden
 • 24 fortællinger
 • 24 øvelser eller ritualer
 • En lydmeditation designet til kreative mennesker
 • En integrationsproces
 • Bonusmaterialer: 4 ritualer
 • Du beholder kurset og processerne for altid
 • Du laver kurset i dit eget tempo og med dig selv
2.599 kr.

HEL-nøglerne - den store pakke med 10 timers gruppeudviklingsmøder!

Kurset med 10 timers kreative onlinemøder med kvinder som dig. Fortællinger, øvelser, meditationer, ritualer og fire webinarer, hvor du får støtte til at finde og fastholde din kreativitet!

Du får:


 • 24 visdomsord og tanker fra hele verden


 • 24 fortællinger


 • 24 øvelser eller ritualer


 • En lydmeditation designet til kreative mennesker


 • En integrationsproces


 • 4 dybdegående og inspirerende gruppemøder online (10 timer ialt). • Du beholder kurset og processerne for altid Du får 4 bonusritualer
Visdom om heling fra hele verden


Fra poesi, spirituelle og religiøse skrifter og verdenslitteraturen.

Fortællinger


Om en kvindes inspirerende og hårde rejse mod selvheling og et kreativt liv.

Ritualer og kreative øvelser


Specielt designet til dig, der vil finde din egen kreative og selvhelende kraft.

Helt kort, hvad får jeg på kurset?


Vil du lære ældgamle og helt nye veje til at hele dig selv gennem din egen naturlige kreativitet?


Trænger du til at få kontakt til din egen indre visdom, din egen indre healer, i stedet for at løbe fra terapeut til terapeut?


Dette kursus støtter og inspirerer dig til at finde din selvhelende kraft gennem smukke billeder, naturritualer, kreative og skabende øvelser og visdom fra hele verden.


Det er bygget på shamanisme, moderne viden om nervesystemet og kunstterapi.


Du får skræddersyede og konkrete forslag til, hvordan du i ro og trin for trin. kan finde din egen vej til din heling.


Hver lektion giver dig:


 • Et smukt billede til inspiration


 • Et eller flere relevante visdomsord fra mange forskellige kulturer, udvalgt til at inspirere dig til at finde din vej til selvheling.


 • En kort fortælling om en kvindes trin på vejen til at finde sin skabende og selvhelende kraft, til til at støtte dig på din vej,


 • En kreativ eller kunstterapeutisk øvelse eller ritual, til at vække dine sanser, give dig indsigt og nydelse, og en ny oplevelse af dig selv og dine kræfter.


Du kan tage kurset i dit eget tempo, så det hele vejen igennem er rigtigt for dig.


Du får en rigdom af inspiration og ideer til at kontakte din egen visdom og kreativitet til at finde svarene i dig selv.


Se mere om gruppemøderne her. Du får dem automatisk med, når du køber den store pakke.

https://system.easypractice.net/event/hel-nglerne-kreativt-gruppeforlb-e85d8