Hvad får jeg ud af kurset?


Minikurset er en lille smagsprøve på HEL-nøglerne. Du har sikkert været på mange kurser i kreativitet, kunst, terapi, shamanisme og spiritualitet. Du kommer glad og fornyet hjem, og er ligeså fyldt op, som din notesbog eller mappe med billeder.


Men så snart hverdagen begynder igen, glemmer du, hvad der er allervigtigst for dig - din kreativitet og den selvomsorg, den giver dig. De gode intentioner ryger ud til fordel for daglige pligter og vaner.


Kurset her er del af HEL-nøglerne, som holder dig i hånden, og inviterer til daglig, selvhelende, skabende kreativitet, så du altid er på din vej, på en let og overskuelig måde.


På den måde bliver kreativiteten og den gode selvomsorg naturligt en del af din hverdag.


Kurset her giver dig 4 små inspirerende kapitler, eller HEL-nøgler, med et smukt billede, en fortælling og en eller flere kreative og helende øvelser, du let kan lave på cirka 20 minutter eller mindre.


Du kan følge kurset i dit eget tempo, og du kan beholde det, så længe kurset findes. Du kan bruge det som et sæt tarot- eller englekort, du trækker fra, så du husker, hvad der vækker din kreativitet og giver dig heling - selv når du har travlt.


Nøglerne findes også her på skolen som et langt og fyldigt kursus med gruppemøder. Og de udkommer som fysiske kort, HEL-kortene, sidst i 2020, og her får du tidlig adgang.


Kurset her er en smagsprøve på det længere kursus, som du også kan melde dig til her på skolen.


Hvis du føler dig inspireret og har lyst til mere, er du velkommen til det længere kursus.Passer HEL-nøglerne til mig?


Hvis kreativitet er noget af det allervigtigste for dig, men du har tendens til at skubbe den til side, fordi du bliver usikker på, om du er god nok, eller fordi du skal tage dig af andre, er kurset et godt bud til dig.


Hvis du har prøvet alt og er lidt træt af at forsøge at hele dig selv og løse dine problemer, ved at løbe fra terapeut til terapeut, fra healer til healer og fra kursus til kursus, er du kommet til det rette sted. Her kan du i stedet opdage, hvad daglig selvheling og kreativitet, på dine egne præmisser kan gøre for dig.


Hvis du har en fornemmelse af, at nøglen til din egen heling er i dig selv, men ikke har turdet handle på det, har du muligheden her.


Hvis du føler dig udtørret, flad og fastlåst, vil jeg gerne holde dig i hånden og dagligt minde dig om den visdom, kraft og stærke selvhelende kreativitet, du allerede har i dig!


Hel-nøglerne er en inspirerende invitation til at finde dine dybeste sandheder, din selvhelende kraft og din kreativitet, så du kan finde din egen vej hjem. De er udviklet gennem 7 års intensivt arbejde, og baseret på al min erfaring fra 30 års uddannelse, studier og erfaring med at hele mig selv fra autoimmun sygdom, udmattelse, angst og depression, og skabe et kreativt liv.Hvad får jeg helt konkret?


 • Visdom fra nye og ældgamle metoder til at hele dig selv gennem din egen naturlige kreativitet.


 • Vejledning og øvelser til at få kontakt til din egen indre visdom, din egen indre healer.


 • Støtte og inspiration til at finde din selvhelende kraft gennem smukke billeder, fortællinger, naturritualer, kreative og skabende øvelser og visdom fra hele verden.


 • Indsigter fra kunstterapi, shamanisme og moderne videnskab om det menneskelige nervesystem.


Du får skræddersyede forslag til, hvordan du i ro og trin for trin. kan finde din egen vej til din heling.Hvor meget skal jeg lave hver dag?


Du kan tage kurset helt i dit eget tempo, så du behøver ikke lave noget hver dag men du får:


 • Et smukt billede, skabt til din inspiration


 • Et eller flere visdomsord fra mange forskellige kulturer, udvalgt til at inspirere dig til at finde din kreative vej til selvheling.


 • En kort fortælling om en kvindes skridt på vejen til at finde sin skabende og selvhelende kraft. Det er lidt som at følge et moderne eventyr, dag for dag.


 • En kreativ øvelse eller ritual, til at vække dine sanser, give dig indsigt og nydelse, og en ny oplevelse af dig selv og dine kræfter.


Hvis du regner med at bruge cirka 20 minutter på de dage, hvor du arbejder med kurset, vil du få en masse ud af det. Du kan vælge at bruge mindre, eller du kan bruge mere, men det er ikke nødvendigt.Hvad får jeg så ikke ud af kurset?


Terapi eller behandling. Kurset er til inspiration og slet ikke en erstatning for personlig terapi eller nødvendig medicinsk behandling.


Hvis du har behov for professionel hjælp, bør du opsøge den. Tag kontakt til mig, hvis du vil i terapi hos mig eller har brug for en henvisning.


Du får heller ikke svar på dine helt individuelle spørgsmål om, hvilke specifikke skridt, du bør tage.


Du får derimod en rigdom af inspiration og ideer til at kontakte din egen visdom for at finde svar i dig selv.Men jeg er allerede for meget online - jeg vil hellere ud i naturen eller stå og male...


Jeg har det selv på samme måde!


Lad mig sige det sådan her: Hvis du kan komme ud i naturen, og også holde gang i din kreativitet og selvomsorg uden støtte og struktur udefra, synes jeg det er rigtig flot, og du har nok ikke brug for kurset.


Hvis du alligvel gerne vil med, kræver kurset så lidt tid foran skærmen, at du kan komme væk fra skærmen og ind i kreativiteten/ud i naturen langt hurtigere, end du kan nå, når du tjekker nyheder eller sidder fast på sociale medier. Og når du først har gang i kreativiteten, vil skærmen virke mindre interessant.


Endelig har jeg lavet hele online skolen smuk og enkel, nem at finde rundt i og uden digital larm og 1000 links, bare smukke billeder og ord, så jeg tror, du let vil kunne være med - og nyde det.Hvordan er kurset her forskelligt fra Kunsten at hele dig selv-kurset?


De er søsterkurser og handler begge om selvheling gennem kreativitet!


Men hvor Kunsten at hele dig selv har mest fokus på selvheling, har HEL-nøglerne mest fokus på kreativitet - og på at få din kreativitet til at fylde i hverdagen, så du altid er i skabende flow.Hvad hvis jeg alligvel ikke får brugt kurset?


Kurset kan give dig alletiders chance for at lave noget struktur, du kan læne dig op ad. Så jeg tror bestemt, du vil få det brugt.


Og hvis du så i en periode falder bagud, er det ikke noget problem - du kan altid gå tilbage til kurset, når du har tid - jeg skynder ikke på dig.


Velkommen - jeg glæder mig sådan til at du skal opleve, hvad du kan med din kreativitet!


Nedenfor kan du se mere om, hvad du får på kurset.

Kursusindhold

  Første del: Velkomst og introduktion.
Available in days
days after you enroll
  Anden del: JORD - kreativ selvheling gennem jordelementet.
Available in days
days after you enroll
  Tredie del: VAND - kreativ selvheling gennem vandelementet.
Available in days
days after you enroll
  Fjerde del: LUFT - kreativ selvheling gennem luftelementet.
Available in days
days after you enroll
  Femte del: ILD - selvheling gennem ildelementet.
Available in days
days after you enroll
  Sådan kommer du videre!
Available in days
days after you enroll
karin von daler

Lidt om din underviser her på online-skolen.


Jeg hedder Karin von Daler og er psykolog, kunstterapeut, psykoterapeut, forfatter og billedkunstner. Jeg har 30 års erfaring i at hjælpe andre med at finde deres egen kreativitet og vej til heling.

Jeg har udviklet metoden Creative Mindfulness, som hjælper folk med et ustabilt og krævende følelsesliv til at finde balance og et kreativt liv, og har bidraget til flere akademiske bøger om kunstterapi.

Jeg har studeret over hele verden det meste af mit liv og har en særlig interesse for naturlig heling, kreativitet og for at bygge bro mellem urgamle naturbaserede metoder og moderne viden om det menneskelige nervesystem.

Jeg synger og spiller keltisk og nordisk folkemusik på min harpe.

Ellers har jeg en succesfuld privat praksis med terapi og supervision på 19. år, hvor jeg fokuserer på at hjælpe sensitive kreative mennesker med at finde deres vej og skabe et liv, de føler sig hjemme i.

Min klinik er på Frederiksberg og jeg arbejder også online med klienter fra hele verden.

Du kan se mere om mig og hvad jeg kan tilbyde dig på:

www.karinvondaler.com

Vælg betaling og få kurset nu

FREE

Kurset er gratis - velkommen!

Visdom om heling fra hele verden


Fra poesi, spirituelle og religiøse skrifter og verdenslitteraturen.

Fortællinger


Om en kvindes inspirerende og hårde rejse mod selvheling og et kreativt liv.

Ritualer og kreative øvelser


Specielt designet til dig, der vil finde din egen kreative og selvhelende kraft.

Giv mig lige overblikket, hvad er det, jeg får på kurset?


Vil du lære ældgamle og helt nye veje til at hele dig selv gennem din egen naturlige kreativitet?


Trænger du til at få kontakt til din egen indre visdom, din egen indre healer, i stedet for at løbe fra terapeut til terapeut?


Dette kursus støtter og inspirerer dig til at finde din selvhelende kraft gennem smukke billeder, naturritualer, kreative og skabende øvelser og visdom fra hele verden.


Det er bygget på shamanisme, moderne viden om nervesystemet og kunstterapi.


Du får skræddersyede og konkrete forslag til, hvordan du i ro og trin for trin. kan finde din egen vej til din heling.Hver lektion giver dig:


 • Et smukt billede til inspiration


 • Et eller flere relevante visdomsord fra mange forskellige kulturer, udvalgt til at inspirere dig til at finde din vej til selvheling.


 • En kort fortælling om en kvindes trin på vejen til at finde sin skabende og selvhelende kraft, til til at støtte dig på din vej,


 • En kreativ eller kunstterapeutisk øvelse eller ritual, til at vække dine sanser, give dig indsigt og nydelse, og en ny oplevelse af dig selv og dine kræfter.


Du kan tage kurset i dit eget tempo, så det hele vejen igennem er rigtigt for dig.


Du får en rigdom af inspiration og ideer til at kontakte din egen visdom og kreativitet til at finde svarene i dig selv.